Best Western Hotel Lerdalshöjden
a Peace of Lo^ve - poetry & music

14/10 kl. 16:00 - Teaterföreställningen "a Peace of lôve - poetry & music"

”En kväll med peaces of lôve - ôm ni fatter?”

Den 14/10 klockan 16:00 håller Hotell Lerdalshöjden dörrarna öppna för en föreställning som, av ensemblen själva, beskrivs som balsam för själen - och det är de inte ensamma om. Pris: 195:-/person.

"Både musikaliskt men också med tankeväckande substans i budskapet till oss alla. Det är precis något som ligger mig varmt om hjärtat, att koppla historien till vår tids frågor, men ändå inge ett hopp i allt elände vi möter i dagens värld.”
- Arrangören av smygpremiären 2016.

"..artisterna utnyttjade sin musikaliska skicklighet och sin kontaktskapande förmåga till att skapa en tankeväckande, rolig och berörande upplevelse hos åhörarna."
- ST 5/9 2016 efter smygpremiär.

Medverkande är:
Åsa Bergh som bl.a. gjorde rollen som Ulrika i Västergöhl i originaluppsättningen av Krisina från Duvemåla och på den grammisbelönade CD:n.
Bo Sandberg frilansande träblåsare som de senaste åren varit trogen Stockholms musikalscener.
Klabbe Hörngren - pianist, stationerad i Göteborg, ”Klaviaturspelaren och kompositören Klabbe Hörngren har med gruppen Klabbes Bank varit en av de senaste årens intressantaste musiker på den svenska jazzscenen.”
- Dan Backman på konsertbloggen i SVD 2014.

Välkommen att boka på 0248-511 50 eller info@lerdalshojden.se

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse