Familjerum

Familjerum

Våra familjerum är två dubbelrum med 'Connecting door' som ni enkelt öppnar upp mellan rummen. 
I familjerummen finns plats för fyra personer, två vuxna och två barn under 12 år, med möjlighet till två extrasängar (300 kr/säng och natt). Spjälsäng ingår utan extra kostnad, men hör gärna av er innan er vistelse så att vi kan förbereda ert rum på bästa sätt!

Välkommen att kontakta oss för pris.

I alla våra familjerum finns TV, fritt WIFI, dusch och hårfön. Fri tillgång till gym och relaxavdelning. 

Behöver ni ett större rum? 
Vill de stora barnen kanske bo i eget rum? Eller vill minstingen sova i samma säng som någon vuxen? Vi vet att det är många önskemål som ska tillgodoses när familjen ska ut och resa. Kontakta oss så skräddarsyr vi en lösning för er!

Boka familjerum
Tel: 0248-511 50 
E-post: info@lerdalshojden.se

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.