Elbil

Vi på Lerdalshöjden jobbar ständigt med att påverka miljön i rätt riktning! Ett steg i detta är våra landningsställen för elbilar.
– Det känns väldigt bra! De flesta av våra gäster kommer till oss med bil och efterfrågan har ökat, säger Elisabeth Willner Perez, VD på Hotell Lerdalshöjden.

 

På grund av de lagkrav för nya laddstationer som trädde i kraft i april 2024 har vårt projekt att installera nya laddstationer dessvärre försenats. Förseningen är kopplad till kraven på hur betalning ska gå till vid laddstationerna. Vi kan i dagsläget inte säga när de kommer att vara på plats, men vi informerar fortlöpande hur processen går vidare. Vi är hemskt ledsna för denna försening och vi hoppas på er förståelse. Fram till dess de nya finns på plats har vi på hotellet våra 4st äldre 3,6kW laddare av typ2 att tillgå gratis. Nere på samhället kommer det att finnas olika fyra olika stationer för snabbladdning tillgängliga i sommar.

 

Information om våra elstolpar:
* Fyra stycken elstolpar finns på hotellets stora parkering på baksidan av hotellet
* Typ 2 kontaktuttag
* Styrka 3,6 kW
* Hotellet tillhandahåller inga ladd-kablar

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.