Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Välkommen på er nästa konferens!

För konferenser och möten erbjuder hotellet lokaler i olika storlekar som i kombination med hotellets läge ger utmärkta förutsättningar för kickoffer, föreläsningar, styrelsemöten och andra sammankomster.  Här kan ni enkelt kombinera arbetet med lättsamma och teamstärkande aktiviteter både inomhus och utomhus. 
Vi på Hotell Lerdalshöjden har lång erfarenhet av att anordna konferenser och naturligtvis är vi vana vid att hålla koll på detaljerna. I våra 7 välutrustade konferenslokaler, har vi plats för upp till 200 personer. 
Under er dag hos oss ser vi även till att ni får en smakrik upplevelse i vår restaurang Köket på Höjden, där våra kockar lägger stor vikt på kvalitén och utbudet. 
Tillsammans med er ser vi till att er konferens blir något alldeles extra - ett Möte på Dalavis! 

Våra konferenspaket

Vi ordnar konferenspaket där mat och dryck ingår. Välj bland halv-, hel eller flera dagars konferenser med eller utan övernattning.

Våra konferenslokaler

I våra 7 välutrustade och trevliga konferenslokaler, har vi plats för upp till 200 personer. 

Boka konferens

Välkommen att boka eller skicka en förfrågan till oss.

 

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.