Våra konferenspaket

Konferens med helpension och övernattning

Pris: 1 345 kr per person i dubbelrum, exkl. moms. Enkelrumstillägg: 300 kr. 
Pris för konferenslokal tillkommer beroende på vilken lokal ni önskar.

Ingår:
• Förmiddagskaffe med smörgås  
• Lunchbuffé 
• Eftermiddagskaffe med  hembakat och uppskuren frukt 
• Trerätters middag 
• Övernattning i dubbelrum 
• Vår härliga frukostbuffé
• Fritt tillträde till gym och relax under vistelsen 

Dagkonferens

Pris: från 550 kr per person, exkl. moms. 

Ingår:
• Förmiddagskaffe med smörgås
• Lunchbuffé 
• Eftermiddagskaffe med något sött, frukt, juice och nyttig hörna.
• Konferenslokal 

En händelserik konferens 

Förutom tillgången till vårt stora hotell, de härliga omgivningarna och den underbara vyn över Siljan finns massor att se och göra i Rättvik. Vad sägs till exempel om sommarrodel, bastuflotte eller en kryssning på Siljan? Vintertid finns härliga längdspår och Rättviksbacken för er som vill spänna på skidorna och ta en tur tillsammans. Genom vårt samarbete med Rättvik Bowling & Krog kan vi dessutom sätta ihop paket med boende och biljetter till olika evenemang. Säg till vid bokning så hjälper vi er att planera era aktiviteter! 

Våra förslag på konferensinnehåll 
För er som vill bygga gruppdynamik och få ny kunskap erbjuder vi ett antal olika alternativ. Välj en eller flera inför er konferens. 
 
1. Hälsa och träning – föreläsningar och tester med Gusse Bjernulf från Koppjärk Hälsocenter. Föreläsningar: Träning, Fysiologi, Ergonomi, Hälsa i balans och Kost. Tester: Blodtryck, Blodsocker, Kolesterol, Blodvärde och Lungfunktion. Pris: 1 500 kr/h exkl. moms. 

.


Träning

Träning, Coaching eller Föreläsning
Starta morgonen med ett lugnt eller fartfyllt pass eller varför inte ta en paus från konferensen med en föreläsning om t.ex. andning.

Jag erbjuder personlig träning eller coaching privat, i duo eller i grupp.

Träning: Med funktionella övningar inkluderas flera muskler samtidigt vilket skapar ett omfattande och effektivt pass. Under passen är fokus på balans, styrka, puls och flexibilitet.

Hälsocoaching: Jag arbetar med dessa områden: Medveten andning, Stress/Återhämtning, Kost, Rörelse, Tankesätt/Vanor.

Föreläsningar:
Hälsa och Livsstil
Stress och Återhämtning
Medveten Andning
Tankesätt och Vanor

Jag anpassar naturligtvis upplägget efter kundens önskemål och behov, och skräddarsyr gärna kombinationer av mina olika kunskapsområden.

Kang Fredriksson
Pt, Andnings/Hälsocoach, Stress/Avspänningspedagog, Kostrådgivare
Mer info: www.kangskrut.nu
Mobil: 073 – 649 7347
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.