Extrapersonal reception 

Nu söker vi dig som studerar eller bara söker ett extrajobb under kvällar, helger och lov!

Hur vi ser dig som person

Som person ser vi att du ska vara engagerad, positiv och ha god förmåga att kunna prioritera i stressiga arbetssituationer. Vi vill att du ska ha stor passion för service, du kommer vara en del av hotellets ansikte utåt och kommer bidra tillsammans med övriga medarbetare till en fantastisk helhetsupplevelse för våra gäster här på Hotell Lerdalshöjden. Ingen dag är den andra lik, vi möter många olikheter varje dag. Att vända utmaningar till möjligheter är något vi ser att man motiveras att göra. 
Du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. 
Vi söker dig som gärna har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare eller bara att du brinner för service - Vi lär dig på plats! 

Om tjänsten 

Omfattning: Extra vid behov  
Arbetstider: Varierande, kvällar, helger och lov
Start: Snarast eller enligt överenskommelse 
Lön: Enligt kollektivavtal 
Sista ansökningsdag: Urval sker löpande
Kontaktperson för tjänsten: Hilde Karlsson | receptionsansvarig

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.