Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Våra rum

Lerdalshöjden har hög kapacitet – hela 90 rum med totalt 177 bäddar. Många av rummen har den fantastiskt vackra utsikten över Siljan. 
Dusch och TV finns i alla rum och hela hotellet har fritt WIFI. Förutom restaurang och bar finns även sällskapsrum, bastu, bubbelpool och gym. Allt samlat i samma byggnad och med fri tillgång till dig som gäst.

 

Våra rum
Enkelrum: 1 st
Dubbelrum: 88 st, varav 14 st med "connecting door" och ett större familjerum
Enkelrum för rörelsehindrad: 1 st med höj- och sänkbar säng (funktion även för huvudet)
Totalt antal rum: 90 st
Totalt antal bäddar: 177 st

Dubbelrummen avser för två gäster. Kontakta receptionen på 0248-51150 eller info@lerdalshojden.se för en tredje gäst i samma rum och extrasäng ska ställas in. 
Extrasäng: 150 kr/natt för barn upp till 12 år. 300 kr/natt från 13 år.

Även husdjur är välkomna, vi har dock begränsat antal rum tillgängliga för medföljande husdjur. Vänligen kontakta receptionen på 0248-51150 eller info@lerdalshojden.se för tillgänglighet och bokning.
Husdjursrum: 275 kr/hund och vistelse

 

Är du som gäst behov av kylskåp för förvaring av mediciner, vänligen kontakta receptionen så löser vi detta till dig under din vistelse hos oss.

 

På hotellet arbetar vi ständigt för att minska vår miljöpåverkan. Som ett led i vårt miljöarbete kommer vår städpersonal endast städa ert rum under er vistelse om ni hänger ut skylten med texten "vänligen städa mitt rum" på dörrhandtaget före kl 11.00 samma dag.

 

Enkelrum

Dubbelrum

Familjerum

Svit

Extrasäng

Extrasäng kostar 300:- oavsett rum. 

Hundrum

Hunden får egen kudde och vattenskål. 
Pris: 275:-/hund och vistelse.

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.