Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Våra rum

Lerdalshöjden har hög kapacitet – hela 92 rum med totalt 179 bäddar. Många av rummen har den fantastiskt vackra utsikten över Siljan. 
Dusch, telefon och TV finns i alla rum och hela hotellet har fritt WIFI. Förutom restaurang och bar finns även sällskapsrum, bastu, bubbelpool och gym. Allt samlat i samma byggnad och med fri tillgång till dig som gäst.


Våra rum
Enkelrum: 4 st
Dubbelrum: 88 st, varav 14 st med "connecting door" och ett större familjerum
Enkelrum för rörelsehindrad: 1 st med höj- och sänkbar säng (funktion även för huvudet)
Totalt antal rum: 92 st
Totalt antal bäddar: 179 st

Dubbelrummen avser för två gäster. Kontakta receptionen på 0248-51150 eller info@lerdalshojden.se för en tredje gäst i samma rum och extrasäng ska ställas in. 
Extrasäng: 150 kr/natt för barn upp till 12 år. 300 kr/natt från 13 år.

Även husdjur är välkomna, vi har dock begränsat antal rum tillgängliga för medföljande husdjur. Vänligen kontakta receptionen på 0248-51150 eller info@lerdalshojden.se för tillgänglighet och bokning.
Husdjursrum: 225 kr 

Enkelrum

Dubbelrum

Familjerum

Svit

Extrasäng

Extrasäng kostar 300:- oavsett rum. 

Hundrum

Hunden får egen kudde och vattenskål. 
Pris: 275:-/hund och vistelse.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.